Kunstexpositie

De schilderijen die in onze praktijk hangen zijn gemaakt door Karaneh Hadad en te bewonderen t/m oktober 2023. De schilderijen zijn te koop. De gehele opbrengst komt ten goede van haar stichting BetterLife4Kids.

Karaneh, is een in Nederland gevestigde kunstschilder die ervan houdt om de schoonheid van de wereld te ontdekken en te herleven door de scènes die ze gezien heeft op haar canvas vast te leggen. Vanwege haar afkomst zie je ook veel Iraanse architectonische vormen vanuit het Midden-Oosten terug die een grote invloed hebben op haar visie. De pracht van de Nederlandse natuur met al haar mooie bloemen hebben een enorme impact op het werk van haar als kunstenaar. Haar werk is te zien in diverse kunstgalerijen en hangt inmiddels in vele huiskamers. Naast met schilderen, houdt Karaneh zich ook bezig met mode en muziek.

Al de inkomsten van haar schilderijen komen ten goede aan haar stichting BetterLife4Kids (https://betterlife4kids.org/). Karaneh begon deze stichting na haar vrijwilligerswerk in Afghanistan. Hier zag ze hoeveel kinderen moeten werken om in hun basisbehoefte te kunnen voorzien.