Medische fitness

Wat is Medische Fitness?

Medische Fitness is een vorm van sporten/bewegen waar zowel cardio- als krachtoefeningen worden uitgevoerd. Zeer geschikt voor mensen die iets meer begeleiding nodig hebben dan in de sportschool. Medische Fitness heeft verschillende doeleinden, zoals afvallen, de conditie verbeteren/onderhouden of de spieren versterken en is geschikt voor mensen die meer begeleiding nodig hebben of willen dan in de sportschool gebruikelijk is. Onze abonnementen zijn op basis van individuele training met begeleiding. wij streven er naar dat er altijd iemand aanwezig is in onze oefenzaal om u te kunnen helpen/assisteren.

Gratis fitness Intake

Bij iedereen die zich bij ons aanmeld wordt een healthcheck gedaan om zo de beginsituatie van de fysieke gesteldheid in te schatten. Afhankelijk van jouw trainingsdoelen en eventueel de healthcheck wordt er, samen met onze sportinstructeur, een trainingsschema opgesteld. Dit trainingsschema wordt iedere drie maanden geëvalueerd om zo de trainingseffectiviteit hoog te houden.

Wat zijn onze trainingstijden?

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor 1x per week of 2-3x trainen per week. Onze oefenzaal is geopend voor medische fitness op maandag, woensdag en vrijdag. Om onnodig wachten te voorkomen en u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen willen we altijd graag weten als u komt en in welk tijdslot.

Personal training

Ga je liever individueel met onze professional aan de slag? Dan is personal training wellicht een goede optie voor jou! Bekijk de actuele tarieven voor onze trainingsmogelijkheden op onze Sport en Bewegen prijslijst.

Wilt u meer informatie over onze medische fitness abonnementen en Personal traning mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Contactpersoon: Macy Winkler