Alies Jabroer

Geriatrisch Fysiotherapeut

Alies Jabroer is in juni 2016 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Leiden. Vanaf september 2016 is zij werkzaam in onze praktijk. Na het afronden van de opleiding tot fysiotherapeut wilde Alies graag meer weten van de neurologie van het menselijk lichaam. Om deze reden heeft ze de cursus CVA genoten.

De oudere patiënt heeft haar altijd geïnteresseerd, om deze reden is ze in 2020 begonnen met de master opleiding geriatriefysiotherapeut. Een geriatriefysiotherapeut is iemand die gespecialiseerd is in het behandelen van kwetsbare ouderen. Denk hierbij aan ouderen met meerdere aandoeningen, valpreventie, revalidatie na een orthopedische ingreep, neurologische aandoeningen en het vergroten van de zelfredzaamheid van thuiswonende oudere.

Naast het behandelen van klachten van het bewegingsapparaat begeleidt Alies ook de beweeggroep artrose en valpreventie in Den haag.

Alies is aanwezig op: dinsdag en donderdag op het Kruispunt in Rijswijk, en op de woensdag en vrijdag ochtend op de van Zeggelenlaan in Den haag. Naast behandelingen op de praktijk, doet Alies ook huisbezoeken.

BIG-nummer: 69921778704

Terug naar overzicht