Over ons

Geschiedenis van de praktijk

Onze praktijk is uitgegroeid tot een grote particuliere praktijk bestaande uit 2 vestigingen en 1 externe behandellocatie. Wij behandelen in de behandelkamer of oefenzaal en indien nodig aan huis. De praktijk wordt geleid door de praktijkhouders Monica Van der Lans en Roel Bioch, samen met 18 medewerkers werken wij aan uw gezondheid en herstel. “Samen fitter in een vertrouwde omgeving” is ons motto.

Gezondheidscentrum

De praktijk in Rijswijk is onderdeel van  gezondheidscentrum “Het Kruispunt”.

Binnen dit centrum maken wij gebruik van twee oefenzalen en diverse behandeleenheden.
Regelmatig vindt er overleg plaats met de andere disciplines in het centrum, zodat wij u
optimaal van dienst kunnen zijn. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en werken volgens de nieuwste AVG, Keurmerk Fysiotherapie en HKZ richtlijnen.

Specialisaties

Ex-corona revalidatie
Braces en steunzolen
Dry Needling
Echografie
Handtherapie
Longfysiotherapie
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Oefentherapie mensendieck
Oncologiefysiotherapie
Sportfysiotherapie
Thuiszorgfysiotherapie/ouderenzorg

 

Voorwaarden en behandeling

Bij uw bezoek aan onze praktijk moet u uw verwijzing van de huisarts of specialist meenemen en deze aan de behandelende therapeut geven. Mocht u geen verwijzing hebben dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij vragen u om bij elk bezoek een handdoek mee te nemen.

De behandelende therapeut zal met u, indien noodzakelijk, na de intake een vervolg afspraak met u maken. Wanneer u verhinderd bent op het afgesproken tijdstip moet u deze afspraak 24 uur van te voren annuleren. Gereserveerde tijd voor een behandeling welke niet 24 uur van te voren is afgezegd wordt in rekening gebracht.