Keurmerk Fysiotherapie

Ons team streeft naar de beste kwaliteit zorg en is daarom aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie en ondergaat jaarlijks een HKZ-audit. Een Keurmerk praktijk (SKF-praktijk) is ondernemend en kenmerkt zich door het tonen van lef bij het verlenen van fysiotherapeutische zorg.

Wij zijn kwaliteitsgericht, innovatief en maximaal transparant in onze werkwijze. De praktijk voldoet aan alle eisen die aan een moderne fysiotherapiepraktijk gesteld mogen worden, de bedrijfsvoering is aantoonbaar op orde en de praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren. De fysiotherapeuten werken multidisciplinair en hebben een breed netwerk. Middels dataverzameling stellen wij jaarlijks belangrijke doelen op basis van onze gegeneerde kwaliteitsindicator. Uw mening is daarom voor ons erg belangrijk. Middels onze PREM-vragenlijsten (patienttevredenheid) krijgen wij concrete inzichten over ons functioneren en kunnen wij hier op sturen.

Daarnaast leveren wij data aan het Landelijke database fysiotherapie (LDF) en het Landelijke database van het keurmerk (LDK). Uw persoonsgegevens zijn niet te herleiden binnen deze databases en worden geheel anoniem verwerkt. Indien u niet wenst dat uw behandeldata zal worden gebruikt in deze databases kunt u dat aangeven bij ons aan de balie. Wij kunnen uw dossier dan “op bezwaar” zetten.

Zie voor meer informatie de Keurmerk Fysiotherapie flyer dataverzameling