Beweegprogramma ‘Vol in Beweging’

In samenwerking met Bureau Volzin bieden wij het beweegprogramma “Vol in beweging” aan. Het doel van dit programma is om uw gezondheid te verbeteren, zodat u fysiek en mentaal weer sterk genoeg bent om andere activiteiten op te kunnen pakken.

Hoe ziet het ‘Vol in beweging’ programma er uit?

U wordt door de Specialist Werk & Gezondheid van Bureau Volzin naar ons verwezen. De Specialist gaat indien mogelijk met u mee naar het intakegesprek. Samen met onze bewegingsinstructeur worden uw leefstijl, gezondheidsklachten en persoonlijke doelstellingen in kaart gebracht. Aan de hand daarvan stellen we samen met u een beweegprogramma met haalbare doelen op. Na de intake komt u in beweging, twee keer per week, 12 weken lang. U krijgt onder begeleiding van onze sportinstructeur oefeningen op maat. De sfeer is ongedwongen en positief. Aan het einde van het programma kijken we samen hoe u de gezonde leefstijl kunt behouden.

Het beweegprogramma duurt 12 weken. Na deze twee weken is het mogelijk bij ons te blijven sporten via Personal training of een fitness abonnement.

Voor wie is ‘Vol in beweging’?

‘Vol in beweging’ is voor iedereen die letterlijk en figuurlijk in beweging wil komen en de mentale en fysieke conditie wil vergroten.

Meer informatie kunt u vinden op bureauvolzin.nl