Roel Bioch

Praktijkhouder, Fysiotherapeut, Bewegingstechnoloog, Echografist

Roel Bioch is in 2011 afgestudeerd als bewegingstechnoloog aan de Haagse Hogeschool en in 2013 als fysiotherapeut in Utrecht. Vervolgens heeft hij de opleiding tot echografist afgerond in 2017.

Tijdens zijn opleiding tot bewegingstechnoloog heeft Roel zich gespecialiseerd in ganganalyses, biomechanica en innovatie binnen de orthopedische techniek. Door zijn passie voor de orthopedische techniek startte hij in 2012 samen met een oud-studiegenoot ProBrace op, wat later gefuseerd is met Leuk orthopedie. Een toonaangevend bedrijf met meer dan tien spreekuurlocaties in regio Amsterdam, dat gespecialiseerd is in het leveren van (sport)braces, orthopedische korsetten en steunzolen.

De unieke combinatie tussen de orthopedische techniek en fysiotherapie zijn voor veel cliënten een uitkomt. De  oefenprogramma’s en het dragen van een (sport)brace of steunzolen kunnen zo optimaal op elkaar worden afgestemd.

Als fysiotherapeut houdt Roel zich voornamelijk bezig met echografie, enkel-, voet- en complexe heupklachten (labrum leasies, FAI, onverklaarbare heupklachten en post-operatieve begeleiding). Daarnaast sluit hij geregeld aan bij diverse overleggen en samenwerkingsverbanden met andere zorgprofessionals om de zorg in onze regio op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Aangesloten vakinhoudelijke netwerken:
Heupnetwerk regio Haaglanden

 

BIG-nummer: 09918826704

Terug naar overzicht