Personal training

Wil je graag trainen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Wij bieden personal training aan op onze vestiging in Rijswijk. Plan een gratis intakegesprek bij onze collega Macy Winkler in en laat je informeren over de mogelijkheden. Wellicht past personal training wel heel erg goed bij je maar heb je net dat laatste zetje in de rug nodig! Wij maken aan de hand van jouw (sportieve) doelstellingen een trainingsprogramma op maat en motiveren je tijdens de training, zodat jij een stok achter de deur hebt. Daarnaast verliezen wij uw voeding niet uit het oog. Voeding is namelijk net zo belangrijk als gericht trainen!

 

Je kunt met de volgende doelstellingen bij ons terecht:

  • Afvallen
  • Jezelf lekkerder en fitter voelen
  • Vergroten van uithoudingsvermogen
  • Vergroten van spierkracht en spiermassa
  • Voorbereiding op een operatie volgens het better in / better out principe
  • Opbouwen van belastbaarheid na psychische klachten
  • Opbouwen belastbaarheid na periode van ziekte of uitval.
  • Valpreventie
  • Voedingsadvies

Gratis intake bij Personal training in Rijswijk

De intake zal bestaan uit een kennismakingsgesprek op onze locatie in Rijswijk. Hierin zullen de persoonlijke doelen worden besproken, zowel die van de korte als lange termijn. Er wordt een volledige lichaamsanalyse uitgevoerd met een segmentale weegschaal. Deze weegschaal meet door middel van elektroden onder de handen en voeten onder andere het vetpercentage, de BMI, spiermassa en het gewicht. Verder zal er een schema worden gemaakt van de belasting die je vanaf dat moment wekelijks hanteert. Dat geeft ons een duidelijk overzicht op welke intensiteit we kunnen gaan beginnen en kunnen wij de progressie goed bijhouden. Vanaf dat moment bouwen we aan jouw fitheid!

Wat is Personal training?

Een personal trainer is, naast zijn functie als trainer, ook motivator en coach. Wij zorgen ervoor dat iedere training een uitdaging is, maar wel eentje met individuele grenzen en doelstellingen. Onze apparatuur is in te stellen en te gebruiken voor alle trainingsdoelen en niveaus van de sporters. Omdat er voorafgaand en tijdens de personal training samen een doel wordt afgesproken, zal er altijd geluisterd worden naar en rekening worden gehouden met jouw persoonlijke wensen. Daarnaast zorgen we voor structuur en consistentie. Er worden vaste trainingsmomenten ingepland, zodat er altijd een stok achter de deur is. Een unieke toevoeging van onze persoonlijke begeleiding is de combinatie van trainingsbegeleiding met (sport)medische zorg. Mocht er namelijk een klacht, blessure of medisch probleem ontstaan, dan kan er direct hulp worden aangeboden omdat onze Personal trainer nauw contact heeft met de aanwezige fysiotherapeuten en zorgverleners in onze praktijk en gezondheidscentrum.

Duo Personal training

Om het nog leuker te maken bieden wij ook duo personal training aan. Voor een gereduceerd uurtarief kunt u dan samen met een vriend(in), familielid of collega aan de slag om samen fitter, sterker en gezonder te worden.

Kosten en mogelijkheden personal training

Bekijk de actuele tarieven voor onze trainingsmogelijkheden op onze Sport en Bewegen prijslijst. Wilt u meer informatie over onze personal training en medische fitness abonnementen in Rijswijk? Neem dan telefonisch contact op en vraag naar Macy Winkler.

Telefoon (070) 3963978
mail: info@biochvanderlans.nl